Un tânăr din Corbeni, acuzat că a violat-o pe fosta concubină

De Ziua Internaţională a Copilului un tânăr din Corbeni şi-a invitat fosta concubină la el acasă, pentru a-şi vizita copilul pe care îl au împreună, dar vizita s-a terminat foarte rău pentru femeie.

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizaţi de către o femeie de 21 de ani, din Corbeni, că fostul concubin a lovit-o şi lipsit-o de libertate în noaptea precedentă, împrejurare în care ar fi întreţinut şi acte sexuale împotriva voinţei acesteia, potrivit Poliţiei Argeş.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul, de 32 de ani, din Corbeni, ar fi invitat-o pe fosta concubină la locuinţa sa, sub pretextul vizitei copilului lor minor, rămas în îngrijirea acestuia, ar fi agresat-o și nu i-ar fi permis să plece, iar în aceste împrejurări, pe parcursul nopții, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

După administrarea probatoriului, polițiștii, sub supravegherea unui procuror, au reținut pe bărbatul în cauză pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email