Un tânăr de 19 ani, din Valea Iașului, fără permis, a fost prins de polițiști la volanul unei mașini cu ITP expirat și fără asigurare

Un tânăr de 19 ani, care nu avea permis, a fost depistat de polițiștii din Curtea de Argeș conducând o mașină cu ITP expirat și care nu avea nici asigurare.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un tânăr de 19 ani, din Valea Iașului, care conducea un autoturism, pe DJ 703H, iar în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită”, transmite IPJ Argeș..
Nu a fost însă singura abatere. „Din verificări s-a stabilit că autoturismul nu a fost transcris la termen, având valabilitatea inspecției tehnice periodice și a poliței de asigurare obligatorie auto expirate.
Ca urmare a acestor abateri de la normele rutiere, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.475 de lei, fiind aplicate și măsurile complementare de retragere a certificatului de înmatriculare, precum și imobilizarea autovehiculului prin retragerea, alături de certificatul de înmatriculare, a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare”, se mai arată în comunicatul Poliției Argeș.

One thought on “Un tânăr de 19 ani, din Valea Iașului, fără permis, a fost prins de polițiști la volanul unei mașini cu ITP expirat și fără asigurare

  1. Din pacate pe acest tanar il asteapta un dosar penal destul de stufos, conform https://odat.ro dosarul penal se ia doar pentru ca nu are permis, iar autovehiculul se incadreaza la radiere automata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email