Un tânăr a furat un autoturism după ce l-a ameninţat pe proprietar cu cuţitul

Poliţiştii argeşeni au reţinut un tânăr din Corbeni care a furat, sub ameninţarea cuţitului, o maşină din Albeşti.

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Curtea de Argeş au continuat sâmbătă cercetările într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt şi au reţinut un tânăr de 22 de ani, din Corbeni, potrivit IJP Argeş.

„Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 29 ianuarie, în jurul orei 22:00, în timp ce se afla pe raza localităţii Albeştii de Argeş, tânărul ar fi sustras un autoturism, sub ameninţarea unui obiect tăietor-înţepător.

Cel în cauză a fost depistat de poliţişti în cursul aceleiaşi nopţi, pe raza municipiului Bucureşti, unde a fost implicat într-un eveniment rutier, după care ar fi abandonat autoturismul sustras iniţial şi ar fi sustras un alt autoturism”, se arată în comunicatul Poliţiei Argeş.

Sâmbătă, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar duminică a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email