Un tânăr a furat țigări și băuturi dintr-un magazin și apoi i-a dat foc

Un tânăr argeșean a furat dintr-un magazin țigări, băuturi și alte produse, după care a dat foc unor obiecte de plastic și unui generator din incintă. El a fost depistat rapid de polițiști și reținut pentru furt calificat și distrugere, informează IPJ Argeș

„În dimineața zilei de 26 februarie a.c., în jurul orei 06:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăți comerciale din Bughea de Sus, de unde au sustras bunuri, după care ar fi incendiat mai multe bunuri în incinta magazinului.
În urma cercetărilor a rezultat că, în noaptea de 24 spre 25 februarie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în incinta societății în cauză, de unde ar fi sustras țigări și băuturi alcoolice, după care ar fi incendiat mai multe obiecte din plastic și un generator electric.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere(…)
În scurt timp, în baza cercetărilor și a activităților informativ-operative desfășurate de polițiști, a fost solicitată și obținută autorizarea instanței pentru efectuarea unei percheziții domiciliare.
În aceeași zi, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au efectuat o percheziție, la o locuință de pe raza comunei Bughea de Sus.
Cu ocazia percheziției, polițiștii au descoperit și ridicat 100 de pachete de țigări, de diferite sortimente, băuturi alcoolice precum și alte bunuri, susceptibile a proveni din săvârșirea infracțiunii ce face obiectul cercetărilor.
Ulterior, trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări, în baza mandatelor de aducere emise, printre care și un tânăr de 23 de ani, bănuit de săvârșirea faptei.
În urma administrării probatoriului, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul IPJ.

One thought on “Un tânăr a furat țigări și băuturi dintr-un magazin și apoi i-a dat foc

  1. Este inacceptabil ca un tanar din Arges sa comita astfel de infractiuni grave. Faptele sale au pus in pericol siguranta si bunurile altor persoane, iar incendierea bunurilor este un act de vandalism ce trebuie pedepsit cu maxima asprime. Ma bucur ca politistii au reusit sa-l depisteze si sa-l retina rapid, iar acum tanarul va fi adus in fata justitiei pentru a-si primi pedeapsa meritata. Sper ca acest caz va reprezenta un exemplu pentru cei care ar putea fi tentati sa savarseasca fapte asemanatoare si ii incurajez pe politisti sa continue sa depisteze si sa pedepseasca astfel de infractori. Siguranta comunitatii trebuie sa fie prioritatea noastra si orice act de violenta si infractiune trebuie sa fie condamnat ferm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email