Un tânăr a bătut o bătrână de 82 de ani ca să-i fure 50 de lei

Un caz cutremurător au cercetat polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş. Aceştia au reţinut un tânăr de 22 de ani, din Pietroșani, care a bătut o bătrână de 82 de ani şi i-a furat singurii bani pe care aceasta îi avea, 50 de lei.

Poliţiştii au stabilit că în cursul nopții de 23 spre 24 februarie  tânărul ar fi pătruns fără drept în mai multe locuințe de pe raza localității de domiciliu, cu scopul sustragerii de bunuri, printre care și în locuința unei femei de 82 de ani. Bătrâna locuieşte singură şi s-a speriat foarte tare când bărbatul a intrat în casă. I-a cerut bani, şi a căutat peste tot. A lovit-o şi a găsit în buzunarele ei 50 de lei, toţi banii pe care femeia îi avea, şi i-a luat.

Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 25 februarie polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, cu sprijinul polițiștilor Secției de Poliție Rurală Domnești și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localității Pietroșani. În urma acestora au fost descoperite și ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie în cauză.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continua, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email