Un tânăr a amenințat cu cuțitul șoferul unui autoturism, i-a furat 50 de lei și 650 de euro și l-a obligat să-l plimbe cu mașina

Un tânăr de 20 de ani a ajuns în arestul Poliției argeșene după ce a amenințat cu cuțitul șoferul unui autoturism, i-a furat 50 de lei și l-a obligat să-l plimbe cu mașina prin mai multe localități. La finalul aventurii sale a mai furat 650 de euro și un telefon mobil de la șofer.

„În ziua de 22 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată, și au reținut un tânăr de 20 de ani, din Pitești”, transmite IPJ Argeș.
„Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 25 iulie a.c., tânărul ar fi amenințat cu cuțitul un bărbat care se afla într-un autoturism, staționat pe o stradă din Pitești, după care s-ar fi urcat în autovehicul, i-ar fi sustras, inițial, suma de 50 de lei și l-ar fi determinat, prin amenințări, să se deplaseze cu autoturismul în diverse locații.
În localitatea Mărăcineni, cel în cauză i-ar fi cerut persoanei vătămate să oprească autoturismul și, prin acte de violență și amenințări, ar fi deposedat-o de suma de 650 de euro și un telefon mobil, după care ar fi fugit.
Pentru administrarea probatoriului, polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști criminaliști, au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Mărăcineni. Ulterior, în baza unui mandate de aducere, tânărul, de 20 de ani, a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.
După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, conform sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email