Un tânăr a ajuns la spital după ce s-a automutilat

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Curtea de Argeş a ajuns în urmă cu puţin timp la Spitalul Municipal cu mai multe răni pe braţe şi antebraţe. Primul ajutor i-a fost acordat însă de paramedicii din cadrul SMURD, care i-au îngrijit rănile, i-au aplicat pansament compresiv, după care l-au transportat la spital. „Este vorba de un tânăr de 27 de ani care s-a automutilat. S-a luat legătura şi cu medicul psihiatru, urmând a se stabili dacă va fi trimis la un spital de psihiatrie. Rănile de pe mâini sunt răni superficiale”, a declarat Marian Hiru, director medical la Spitalul Curtea de Argeş.

Însă, după ce a primit îngrijrile medicale necesare la secţia de Primiri-Urgenţe a Spitalului Municipal, tânărul a refuzat să rămână sub supraveghere medicală şi părăsit  unitatea sanitară. Potrivit mamei sale, nu este prima dată când tânărul ajunge la spital cu astfel de răni pe mâini. „A lipsit aseară de acasă, iar când a ajuns acasă avea numeroase tăieturi pe mâini. Nu este prima dată când face aşa ceva. A mai fost la spital, dar ca şi acum a plecat. Nu ştiu nimic de el”, a declarat mama tânărului.

 

Se pare că tânărul suferă de mai multe afecţiuni psihice, dar este şi seropozitiv, potrivit unor surse din rândul cadrelor medicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email