Un şofer de dubă din Curtea de Argeş a omorât un şofer de TIR în Spania şi l-a rănit grav pe altul

Sursa foto facebook

O oribilă crimă a şocat lumea şoferilor de camioane din Argeş, dar nu numai. Un bărbat din Curtea de Argeş, Adrian Claudiu Baicu, şofer pe o dubă de transport marfă, l-a înjunghiat mortal pe un alt şofer, de TIR, şi l-a rănit grav pe un altul care se zbate între viaţă şi moarte.

Potrivit presei naţionale, care citează oficiali din Spania, totul s-a întâmplat în weekend, în Spania, acolo unde românii s-au întâlnit pentru a face pauză.

Lucian Boboc şi un alt român, ambii şoferi de TIR, s-au întâlnit cu Adrian Claudiu Baicu, un şofer român de dubă, toţi fiind din judeţul Argeş. Din motive încă necunoscute, la un moment dat, între cei trei şoferi români a izbucnit un scandal, iar de la înjurături la violenţă nu a fost decât un pas.

În timpul scandalului, Baicu a pus mâna pe un cuţit cu care a început să îi ameninţe pe cei doi şoferi români de TIR.

Conflictul a devenit sângeros atunci când Adrian Baicu a început să îi înjunghie pe Boboc şi pe colegul său, iar ceilalţi şoferi, martori la scandal, au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului au ajuns, în scurt timp, echipaje ale Poliţiei, dar şi echipaje medicale.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa lui Lucian Boboc, în timp ce colegul său, înjunghiat la rândul său, a supravieţuit şi a ajuns în stare gravă la spital.

Adrian Claudiu Baicu a fost reţinut de poliţişti şi acuzat de crimă, dar şi de tentativă de omor şi riscă ani grei de închisoare.

Ancheta poliţiştilor din Spania va stabili şi motivul pentru care românul şi-a ucis un coleg şi l-a rănit grav pe altul.

Pe pagina de facebook a lui Baicu mesajele sunt numeroase. „După ce ca stăm pe drumuri zi și noapte sa facem ceva pentru noi și familie.. Riști sa te întorci mort din cauza unui dobitoc.

Condoleanțe familiei îndurerate și însănătoșire grabnică colegului rănit.

Aveți grija de voi colegilor!”, scrie Florin Gabriel. Mulţi spun, pe facebook, că îl ştiau pe Adrian Baicu, şi că era un „tip liniştit”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email