Un șofer care a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului a fost reținut de polițiști

Polițiștii argeșeni au continuat,luni,  cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de părăsirea locului producerii accidentului rutier fără încuviințarea organelor de poliție, și au reținut un bărbat de 39 de ani, din București, informează IPJ Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 26 iulie a.c., în jurul orei 04:30, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 65B, dinspre Autostrada A1 spre Pitești, cel în cauză ar fi accidentat un bărbat, de 60 de  ani, ce se deplasa ca pieton, după care și-ar fi continuat deplasarea, fără a anunța evenimentul și fără a opri la fața locului.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiști, a fost identificat, atât autoturismul implicat în eveniment, cât și pe conducătorul autoturismului.

După administrarea probatoriului, în ziua de 01 august a.c., bărbatul afost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, precizează comunicatul IPJ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email