Un şofer conducea cu 131 km/h prin Corbeni

Mai mulţi şoferi au fost prinşi de poliţişti conducând cu viteze de peste 100 km/h prin localităţi precum Valea Iaşului sau Corbeni.

Astfel, potrivit IPJ Argeş, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat duminică un bărbat de 26 de ani, din Valea Iașului, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 108 km/h.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că acesta avea o alcoolemiei sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat (valoarea de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu anendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

În aceeaşi zi, polițiștii au depistat un bărbat de 45 de ani, din Albeștii de Argeș, care conducea un autoturism pe raza localității Corbeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 131 km/h.

Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că autovehiculul condus de cel în cauză acea valabilitatea Inspecției Tehnice Periodice expirată.

În urma celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu anendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație, iar certificatul de înmatriculare a fost retras.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email