Un proiect interesant care nu a obținut deocamdată finanțare – Centru pentru tineri la Curtea de Argeș

Printre proiectele depuse de cetățeni pentru bugetarea participativă se numără unul dedicat tinerilor, intitulat „Centru de tineret Curtea de Argeș”. Chiar dacă nu a obținut finanțare, ideea este excelentă și poate va fi pusă în practică la un moment dat.

În prezent, în orașul nostru activează aproximativ 6 ONG-uri de tineret, potrivit proiectului depus la Primărie. Centrul pentru tineret ar fi ”unul de dezvoltare pentru tinerii din zona Curții de Argeș. Scopul său central ar fi ca spațiul să fie dedicat activităților, seminariilor, dezbaterilor dedicate tinerilor, cu posibilitatea ca aceștia să poată să se bucure și de activități artistice (creative, muzicale etc)”.

Lansarea unui astfel de spațiu ar putea pune în evidență talentele tinerilor din municipiu printr-un festival de tineret (3 zile) la care sa fie invitați atât tineri soliști si trupe locale, precum și o trupa consacrată pe placul acestei categorii de vârstă. Proiecțiile de film ar putea fi, de asemenea, incluse în festival, în zone neexploatate astfel până acum, gen Parcul San Nicoară, iar orice alte activități ar putea fi susținute cu titlu gratuit de ONG-urile din oraș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email