Un primar din Germania a venit să îşi repare dinţii la Curtea de Argeş

La cabinetul medicului stomatologic Cristian Marin vin frecvent străini să îşi repare dinţii. Oameni din diferite colţurile ale lumii preferă să urce în avion şi să facă un drum până la Curtea de Argeş, pentru că aici găsesc cel mai bun raport calitate-preţ pentru tratamentele de care au nevoie. Ultimul pacient sosit din străinătate care a venit special pentru medicul Cristian Marin este chiar un primar din Germania, Harold Wadle. Edilul a ales să renunţe la serviciile medicilor din ţara sa şi a optat pentru un stomatolog din Curtea de Argeş.

În Germania tratamentul ar fi durat 6 luni, la dr. Marin numai 2 zile

În urmă cu câteva luni, medicii i-au recomandat primarului Harold Wadle să îşi rezolve urgent problemele dentare. Neamţul s-a dus la un cabinet stomatologic din zonă şi a aflat că tratamentului ar fi trebuit să dureze aproximativ 6 luni. „Nu mai puteam să aştept atât şi prin natura funcţiei pe care o deţin nu îmi permit să pierd ore în şir pe la uşile dentiştilor”, povesteşte Harold. Ar fi vrut să rezolve mai repede problemele stomatologice, însă a aflat cu stupoare că în Germania este imposibil. A încercat să caute o altă soluţie şi atunci Walter Stegner, cetăţeanul german pe care îl considerăm concetăţeanul nostru, l-a sfătuit să vină la Curtea de Argeş, la cabinetul stomatologic al doctorului Cristian Marin. „Am fost uimit să aflu că există totuşi un medic dispus să mă ajute şi să îmi rezolve dinţii mai repede. În Germania tratamentul ar fi durat 6 luni, aici am încheiat în numai două  zile. După ce am discutat ultimele detalii cu dr. Marin mi-am făcut bagajul şi am venit direct la Curtea de Argeş”, explică primarul din Germania.

De ce un medic din Curtea de Argeş şi nu unul din Germania?

După două zile de tratament, primarul din Germania este cu adevărat încântat de rezultate obţinute de medicul Cristian Marin. „În prima zi a lucrat aproape şapte ore şi a doua zi alte patru. În Germania nu aş fi găsit pe nimeni dispus să facă aşa ceva. Acolo, o şedinţă la dentist nu durează mai mult de 30 de minute”, spune primarul german. Pe lângă timpul de lucru care s-a redus semnificativ, Harold a beneficiat de serviciu stomatologice la cele mai înalte standarde iar preţul a fost mult mai mic decât dacă ar fi făcut lucrarea în Germania. „Nu am simţit deloc durere. Sunt mai mult decât mulţumit de rezultat şi vor recomanda şi altora să vină aici. Este mult mai practic, se lucrează mai bine, cu produse de calitate şi este mai ieftin”, spune neamţul. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email