Un post prea mic pentru Ion Şerban

Scriam zilele trecute despre faptul că dl. Ion Şerban, consilierul local ales pe listele USL, propus de PC, ar putea fi noul director al Serviciului Public Pieţe, Târguri şi Oboare. Mă bazam pe faptul că dl. Şerban este consilier de mai multe mandate, poate prea multe, şi că aproape în fiecare mandat a vrut câte ceva, după cum spun colegii săi. Sigur, a vrut ca aleşii să voteze în cunoştinţă de cauză hotărârile, să nu mai fie corupţie, să nu mai fure nimeni nimic, să dispară comisionul, funcţionarii publici să-şi facă treaba, adică să fie bine, să nu fie rău. Pentru cele pe care le-a vrut s-a bătut în şedinţele de Consiliu, când alături de dl. Gheorghe Bugeac, fostul coleg al dumisale de la PRM, când alături de vreun pesedist, mai rar, sau penelist, şi mai rar, ori, de curând, alături de pedelişti.
Dl. Şerban ne linişteşte. De data aceasta nu vrea să fie director la Pieţe, pentru că postul ar fi prea mic, prea neinteresant, prea penibil, prea … ca la ţară. Dl. Şerban, fin intelectual, vrea doar binele comunităţii care l-a trimis să-i reprezinte interesele în Consiliul Local, şi nimic altceva. Nu are nevoie de vreun post care să-i confirme ceva ce domnia sa ştie de multă vreme dar noi nu am aflat încă.
Deci, să ne liniştim, să tragem aer în piept. Dl. Ion Şerban, distinsul consilier local, nu vrea la Pieţe. Poate vrea atunci la Consiliul Local, jurist, sau poate vrea la Aquaterm, în Consiliul de Administraţie?! De ce nu?! Nimic nu este imposibil când cineva slujeşte cu devotament şi ardoare.
La un moment dat dl. Şerban spunea că îşi va da demisia din Consiliul Local dacă nu ştiu ce, nu contează ce pentru că oricum nu şi-a dat nicio demisie, a fost capabil de, probabil, multe lucruri ca să intre din nou în Consiliu, să fie pus pe un loc eligibil, să ajungă la PC după ce a fugit din PRM. Nu mă gândesc la cine ştie de măgării, Doamne fereşte, îl cunosc pe dl. Şerban de mulţi ani, dar poate că a promis că va vorbi mai puţin şi că va ridica mâna mai repede şi fără atâta întrebări. Cei care au crezut însă în promisiunile de acest gen s-au înşelat însă, căci chiar dacă ridică mâna, nu o face înainte de a întreba pe un ton ridicat despre tot ce le trece prin cap lui şi prietenilor lui. Cât despre postul de la Pieţe, e prea mic pentru un domn atât de mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email