Un om necăjit: preşedintele Emanuel Marinescu

Bucuria victoriei din meciul cu Dinamo a trecut repede, şi după meciul cu Gaz Metan Mediaş, preşedintele clubului F.C. Internaţional Curtea de Argeş, Emanuel Marinescu era un om supărat. Echipa condusă de el a acumulat trei puncte în trei

etape, după ce a avut două meciuri considerate pe teren propriu, dar nu a obţinut niciun punct.

 

„Am pierdut două puncte pe care le meritam”

Două meciuri pe teren propriu, nici un punct. Ce se întâmplă cu echipa?
– Practic este impropriu spus că jucăm pe teren propriu, dar asta este. Până vom juca pe terenul nostru de la Curtea de Argeş va mai dura. În cele două meciuri cu Oţelul Galaţi şi Gaz Metan Mediaş am pierdut două puncte pe care le meritam cu prisosinţă.
Este vorba de un punct în fiecare meci?
– Exact, câte un punct cu Oţelul şi Gaz Metan. Am pierdut două puncte importante  datorită lipsei de experienţă a unor jucători, precum şi lipsei de omogenitate a echipei.
Dacă învingeaţi duminică pe Gaz Metan eraţi pe locul trei…
– Noi eram mulţumiţi şi cu un singur punct, deoarece, să fim sinceri, nu nmeritam să câştigăm. Poate, dacă Stoianof marca atunci când a scăpat singur la scorul de 1 – 1, alta ar fi fost soarta meciului…
Dar era minutul 87 şi scorul era 2 – 2.
– Aşa este. N-am putut menţine rezultatul din cauza lipsei de experienţă. Cu Galaţiul am avut mare ghinion; am primit un gol dintr-un sfert de ocazie pe care au avut-o gălăţenii. Acum, cu Gaz Metan a fost altceva; am condus, am marcat două goluri, dar am pierdut… Trei minute ne-au lipsit să luăm un punct pe care l-am meritat.

„Vrem să obţinem măcar trei puncte din următoarele două meciuri”

Cum era acum să aveţi cinci sau şase puncte în clasament?
– Nu este prea important că eram pe locul trei sau patru ori cinci. Punctele ne trebuiau în clasament la lupta pentru retrogradare. Atunci când se va trage linia, fiecare punct contează. Tare aş vrea ca la finalul campionatului aceste două puncte pierdute să nu conteze…
Până la întreruperea campionatului pentru meciul cu Franţa, mai sunt două etape. Ce aşteptaţi de la ele?
– Vom juca etapa viitoare la Pandurii, şi apoi cu Braşovul la Mioveni. Sper să obţinem măcar trei puncte. La Tg. Jiu ne va fi greu cu „Autobaza lui Cârţu”, iar cu Braşovul şi mai greu… Se ştie de ce!
Pentru că Braşovul este o echipă protejată de arbitrii şi chiar de selecţionerul Răzvan Lucescu…
– Nu eu am spus asta, ci dumneavoastră, dar şi Adrian Porumboiu, patronul de la F.C. Vaslui, după meciul lor cu Braşovul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email