Cetăţenii acuză! Un om de afaceri a construit peste o gură de canal

Locatarii blocului C6 au făcut o sesizare pe site-ul domnuleprimar.ro, în care se plâng de faptul că un om de afaceri a construit o anexă peste o gură de canal, şi din acest motiv au mari probleme.

Domnule primar, vă scriu în numele a 40 de familii din blocul C6 de pe strada Cuza Vodă. Este vorba de conducta de scurgere principală a blocului care se varsă într-o gură de canal ce se află în capătul blocului. Pe această gură de canal s-au construit niște anexe ale supermarketului Boncea și gura de canal a fost betonată la suprafaţă. Între timp canalul s-a colmatat, iar anual locatarii blocului refac conductele de scurgere fără niciun randament. Am luat legătura cu cei de la Aquaterm și au găsit două soluții: ori dl Boncea sparge ceea ce a construit și se reface canalul (dumnealui nici nu a vrut să stea de vorba cu noi), ori traversăm pe sub bloc cu o altă conductă, într-un alt canal, dar această lucrare ar costa undeva între 8- 10.000 lei, sumă greu de strâns de la locatari, știut fiind faptul că în aceste blocuri (C-uri) locuiesc familii cu mai puține resurse financiare. Va rugăm pe dvoastră. să ne ajutați în găsirea unei soluții”.

 

Primarul Panţurescu spune că se analizează împreună cu SC Aquaterm AG 98 SA și cu domnul Boncea, urmând a se da o rezoluție”. Răspunsul datează din luna august, dar nu s-a rezolvat nimic până acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email