Un nou eveniment marca #PiteștiTechCity a avut loc la Curtea de Argeș!

Un nou eveniment marca #PiteștiTechCity a avut loc la Curtea de Argeș zilele trecute, la hotelul Posada.

Speakerii evenimentului au fost Cosmin Petrescu, președinte PNL Curtea de Argeș și candidat la primăria orașului Curtea de Argeș, candidatul la funcția de președinte al CJ Argeș, Radu Perianu, și președintele COAL Argeș, Liviu Nicolae.

La eveniment au participat oameni de afaceri și locuitori ai orașului Curtea de Argeș, dornici să se implice în dezvoltarea și progresul comunității noastre.

În cadrul conferinței, au fost prezentate realizările remarcabile ale liberalilor din Curtea de Argeș: modificarea regulamentelor cât și începerea proiectelor de modernizare a Transfăgărășanului, în colaborare cu inițiativa OMD – Orașul Regal – Curtea de Argeș. Aceste proiecte vor propulsa orașul și regiunea de nord-vest a județului la un nivel de dezvoltare binemeritat.

Curtea de Argeș trebuie să fie transformată în stațiune turistică de interes național. Reforma turismului a început încă din momentul în care candidatul PNL la primăria orașului Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, a strâns 160 de semnături pentru ca Transfăgărășanul să rămână deschis o perioadă mai lungă de timp.

De asemenea, a fost prezentat Pitești Tech City, un proiect liberal menit să propulseze orașul și regiunea de nord-vest a județului la un nivel de dezvoltare binemeritat.

După finalizarea tronsonului de autostradă Pitești-Curtea de Argeș, orașul regal poate fi un competitor serios pentru Valea Prahovei. Este esențial să avem și un spital modern și o infrastructură reabilitată.

#PiteștiTechCity înseamnă și servicii medicale de calitate, drumuri bune pentru Argeș, implicit dezvoltare economică.

 

Biroul de presă al PNL Argeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email