Un nou consilier local la Curtea de Argeş, după ce Păunescu va fi şef la Pieţe

La concursul pentru şef al Serviciului Public Pieţe, Târguri şi Oboare (SPPTO) s-a înscris, aşa cum era de aşteptat, un singur candidat, absolvent de ştiinţe sociale, potrivit şefului Biroului de Resurse Umane din Primărie, Dorin Savu.  Cel mai probabil este vorba despre Ionel Păunescu, absolvent de Psihologie. După cum aţi aflat din numerele anterioare ale ziarului nostru, din luna iulie se vorbeşte prin oraş că el va fi noul şef al SPPTO, iar având în vedere experienţele concursurilor anterioare pentru posturi de conducere ale instituţiilor de stat din municipiu, Păunescu va câştiga concursul, căci nu se bate cu nimeni pentru post. Dosarul său de examen a fost aprobat marţi, iar săptămâna acesata are proba scrisă.

După ce Ionel Păunescu, un critic acerb al fostului director al SPPTO, Marin Flroea, va fi uns şef, nu va mai rămâne şi consilier local, căci ar putea deveni incompatibil. Pe locul următor pe listele de candidaţi pentru Consiliul Local ale PRO România la alegerile de anul trecut este Emanoil Lică, de altfel nepotul lui Păunescu, iar Lică ar fi noul consilier local de la Curtea de Argeş.

Cine putea participa la concurs

Vă reamintim că  Primăria municipiului Curtea de Argeș a anunţat concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, cu timp normal de lucru, a funcției contractuale de conducere, vacante, de șef serviciu, Serviciul Public Pieţe, Târguri și Oboare.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs la sediul Primăriei Curtea de Argeș, Biroul resurse umane, a fost  15.11.2021, ora 16:30. Proba scrisă a avut  loc pe 23.11.2021, la ora 11.00, iar  interviul se va susține vineri, la ora 10,00, înaintea şedinţei de Consiliu Local care are loc la orele 15,00, şi la care va putea participa, poate pentru ultima oară, Ionel Păunescu. A promovat proba scrisă, aşadar interviul va fi precis luat.  Din comisia de concurs fac parte şeful Biroului Investiţii, şefa Biroului Biroului de Administrare a Domeniului Public şi Privat, şeful Biroului Resurse Umane şi un consilier juridic de la Compartimentul de specialitate.

Au putut să se înscrie la concurs absolvenţii de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în unul din domeniile fundamentale: științe naturale, științe agricole, științe sociale, științe inginerești. De asemenea, candidaţii trebuie să fie absolvenți cu diplomă de studii universitare de master sau cu diplomă echivalentă, şi să aibă experiență managerială în activitatea de conducere a unei structuri organizatorice de minimum 5 ani. Probabil că au fost „dure” condiţiile dacă s-a înscris un singur candidat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email