Un minor din Merișani a furat bani, bijuterii și ceasuri dintr-o mașină parcată la un centru comercial

Un băiat de 16 ani din Merișani, cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fost reținut de polițiști marți. Polițiștii au recuperat o parte din bunurile furate.

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 23 octombrie, în timp ce se afla în parcarea unui centru comercial, minorul ar fi sustras o borsetă din interiorul unui autoturism neasigurat, profitând de împrejurarea în care persoana vătămată era preocupată de încărcarea unor bunuri în autovehicul.
Borseta conținea sume de bani în lei și valută totalizând aproximativ 20.000 de lei, patru ceasuri în valoare de aproximativ 25.000 de euro, bijuterii din aur în greutate de aproximativ 15 grame, precum și telefoane mobile, acte personale și carduri bancare. După ce a golit borseta de bunurile de valoare, hoțul a aruncat-o.
În urma activităților de cercetare, polițiștii au recuperat ceasurile și bijuteriile din aur.
În ziua de 01 noiembrie, după administrarea probatoriului, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email