Un milion de euro pentru Serviciul Public în acest an

Directorul Serviciului Public de Gospodărire Comunală, Ioan Ghiţă, le-a prezentat consilierilor locali un deviz estimativ pentru programul de lucrări din acest an, după ce aleşii au pus la îndoială capacitatea Serviciului de a duce la bun sfârşit lucrările pe care şi le-a propus dar şi posibilităţile Primăriei de a le finanţa. La şedinţa ordinară a lunii martie, Ghiţă le-a dat colegilor lui din Consiliul Local câte un exemplar al acest deviz, cu menţiunea că preţurile pe care le-a luat în calcul sunt cele din 2010.
Conform acestuia, cheltuielile estimate pentru 2011 sunt de 4,53 milioane de lei, adică un million de euro, din care cheltuieli materiale – 3.783.055 lei. Cei mai mulţi bani sunt cheltuiţi de Formaţia „Întreţinere şi reparaţii străzi”, doar pentru plombări fiind alocaţi158.378 lei.
Serviciul Public de Gospodărire şi-a propus să cheltuiască 80.000 de lei pentru marcajele rutiere şi 392.442 lei pentru deszăpezire. De asemenea, pentru reparaţiile făcute la canalizarea pluvială costurile se ridică la 40.000 de lei, iar întreţinerea, reparaţiile şi înlocuirea indicatoarelor rutiere mai costă 20.000 de lei. Tot 20.000 de lei vor fi daţi pentru întreţinerea, reparaţiile şi montarea băncilor de odihnă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email