Un microbuz de călători s-a răsturnat între Oeşti şi Corbeni


Un microbuz care transportă persoane, pe ruta Căpăţâneni – Curtea de Argeş, s-a răsturnat ieri. În urma incidentului rutier, o tânără de 26 de ani a fost lovită uşor, fiind se pare singura pasageră.
Accidentul s-a produs în jurul orei 13.30, între localităţile Oeşti şi Corbeni. Microbuzul, la volanul căruia se afla Codruţ S., de 23 de ani, se îndrepta spre Curtea de Argeş. Se pare că şoferul a pierdut controlul autovehiculului şi microbuzul s-a răsturnat pe carosabil, mergând târâş câţiva metri, ocupând ambele sensuri de mers. În acel moment, din sensul opus venea o autobasculantă. Conducătorul auto, pentru a-l evita, a frânat şi a tras de volan spre dreapta cât a putut. Însă, microbuzul s-a izbit puternic cu partea din spate de partea stângă a autobasculantei, ajungând în cele din urmă să se rotească pe carosabil. Norocul celor două persoane din microbuz a fost acela că autovehiculul s-a oprit într-o bară de protecţie de pe un pod din zonă. Şoferul a scăpat doar cu sperietura, în timp ce Ioana S., pasagera care se pare stătea lângă şofer, a fost transportată la spitalul din Curtea de Argeş, cu răni uşoare la nivelul capului şi feţei.

Martorii spun că gonea cu mare viteză

Conform poliţiei, Codruţ Ş. a declarat că i s-a blocat direcţia şi de aceea a pierdut controlul microbuzului. Martorii au o altă părere însă o altă părere. „Gonea cu viteză mare şi pe jos era ud, că a dat o ploicică înainte de accident. A pierdut controlul, a început motocarul să danseze pe asfalt şi s-a răsturnat. Degeaba a încercat cel cu raba să îl evite, că nu avea unde să se ducă în dreapta”, a precizat Gheorghe Oprea, un localnic care trecea prin zonă. Din declaraţia unui alt localnic se pare că fata rănită nu era singurul pasager al microbuzului. „Mă îndreptam spre casă, când au trecut pe lângă mine şi parcă am văzut trei persoane în microbuz. L-am văzut apoi la numai câţiva metri în faţa mea că s-a răsturnat, dar când am ajuns lângă el nu era decât fata lovită. Nu ştiu ce să spun, dar sunt sigur că mai era unu”, a spus Ion Furdui. Poliţia a demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email