Un meci nebun cu 13 „galbene” şi patru eliminări!


FC Argeş s-a impus la limită în derbyul cu Dacia Mioveni, iar jucătorii alb-violeţii au dedicat victoria în memoria lui Nicolae Dobrin

Un meci nebun a fost derbyul seriei a doua din liga secundă dintre Dacia Mioveni şi FC Argeş. Arbitrul Sebastian Colţescu a avut unul din cele mai grele meciuri din carieră pe care l-a dus la cap cu bine. Colţescu a arătat de 13 ori cartonaşul galben şi de patru ori pe cel roşu! Peste 4.000 de spectatori au văzut o partidă cu ocazii rarisime la ambele porţi, şuturi în bară, penalty acordat la semnalizarea asistentului Dragoş Iliescu, dar ratat, în minutul 90, de Ilie Baicu! Peste întreg stadionul însă a vegheat spiritul lui Nicolae Dobrin, la doi ani de la moartea celui mai mare fotbalist român din toate timpurile.

Au bătut clopotele pentru Dobrin…

Meciul a început cu 10 minute mai târziu ca protest al jucătorilor de la F.C. Argeş pentru că nu şi-au primit ultimele trei salarii, precum şi prime din campionatul trecut şi actual. Alb violeţii lui Ionuţ Badea au intrat pe teren cu un banner pe care scria „Jucăm doar pentru Dobrin”. La momentul de reculegere dinaintea meciului, clopotele bisericilor din Mioveni au bătut a jale pentru Nicolae Dobrin, cel mai iubit fotbalist al tuturor timpurilor din România…

„Colţescu, du-te după Penescu”

Galeria Argeşului a parcurs pe jos cei 20 de kilometri de la Piteşti la Mioveni şi a afişat un banner pe care scria „De când nu mai veghezi asupra noastră / Argeşul a rămas o glumă proastă”. Nemulţumiţi de arbitrajul centralului craiovean, „Vulturii violeţi” i-au strigat „Colţescu, du-te după Penescu”. Unicul gol al partidei de la Mioveni a fost înscris de juniorul Beurean, în minutul 82.

Ce spune Badea

Antrenorul Argeşului, Ionuţ Badea, spunea după meci: „Dacă nu erau doi ani de la dispariţia marelui Nicolae Dobrin, nu jucam astăzi, iar dacă situaţia financiară nu se va rezolva săptămâna viitoare, jucătorii nu se vor mai prezenta la meci”.

Caseta tehnică

Dacia Mioveni: Ilie – Moşteanu, Olteanu, B. Stoica, Baicu – Nilă (70 Pablo Arcia), Năuiu, Nistor (85 Chiciu), Coşereanu – Ayza, Eric Yartey (58 Săndulescu). Antrenor Iordan Eftimie.
F.C. Argeş: Boşneag – Voicu, Bălaşa, Cazan, Poienaru – A. Popa (80 Beurean), Tameş, Bazzi, Năstăsie – Dulcea (70 Doman), Voiculeţ (35 Lăcustă). Antrenor Ionuţ Badea.
Arbitru Sebastian Colţescu Craiova.
Asistenţi: Dragoş Iliescu (Craiova) şi Iulian Radu (Bucureşti).
Spectatori 4.000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email