Un epidemiolog şi încă un pediatru la Spitalul Municipal. Pentru 6 posturi scoase la concurs s-au înscris doar 2 candidaţi.

La concursul anunţat de Spitalul Municipal Curtea de Argeş s-au înscris doar doi candidaţi, un epidemiolog şi un pediatru. După verificarea documentelor depuse de aceştia, în prima etapă a concursului, ambii au fost declaraţi admişi, urmând ca data probei scrise să fie comunicată ulterior.

Vă reamintim că în luna iulie Spitalul Municipal Curtea de Argeş a scos la concurs şase posturi de medici, astfel,: două posturi cu normă întreagă de medic, specialitatea  Medicină lnterna la Secția Medicină lnternă; un  post  cu  normă  întreagă  de  medic  specialitatea  Anestezie  și  Terapie  lntensiva  la compartimentul ATI; un post cu normă întreagă de medic specialitatea Medicină de Urgență la Compartimentul Primire Urgențe; un post cu normă întreagă de medic specialitatea epidemiologie la SPLIAAM; un post cu normă întreagă de medic specialist în specialitatea pediatrie, Secția Pediatrie.

E cerere mare pentru toate specialităţile de mai sus, dar un epidemiolog se caută de ani buni, iar până acum nu s-a înscris nimeni la vreunul dintre concursurile pe care Spitalul le-a tot anunţat în ultima vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email