Un doctor german renumit aduce speranţa la Curtea de Argeş

Medicul german DR. CULLMANN DIETER este celebru în viaţa medicală a Europei de Vest. Are cabinete în Elveţia şi Germania şi deţine un  brevet de invenţie pentru o metodă de tratament a hipertensiunii arteriale esenţiale, cu rezultate spectaculoase, prin injectarea unei substanţe noi numită HIALURONIDAZA. Această metodă cu totul nouă de tratament dă speranţa ca în curând să nu mai fie nevoie de operaţii complicate la inimă.
Prin intermediul Med Clinic şi argeşenii vor beneficia de acest tratament
Familia de medici argeşeni Magdalena şi Cristian Marin, prin intermediul prietenilor Walter Stegner şi Anca Aron, l-au contactat şi au dezvoltat în timp o relaţie de prietenie cu acest om deosebit. În curând, medicul german va începe o serie de vizite de lucru şi la Curtea de Argeş, moment în care şi-a arătat disponibilitatea de a consulta, şi mai departe prelua, spre tratament, pacienţi din Curtea de Argeş şi zona limitrofă, în cadrul parteneriatului cu  MED-CLINIC, moderna clinică medicală a familiei Marin. Iată că, deşi sistemul sanitar este într-o situaţie dificilă, iar criza economică  aduce prejudicii tuturor cabinetelor medicale private sau publice, cineva poate aduce speranţa în viaţa argeşenilor.  
Nouă metodă de tratare a hipertensiunii arteriale
Prin metoda inventată de Dr. Cullmann se pot trata în special formele de BC şi BOA (boli obstructive arteriale) printr-o terapie enzimatică complet nouă cu ajutorul hialuronidazei (off-lable-use). Printr-o terapie enzimatică de dozaj mare cu hialuronidaza nu se poate doar preveni o calcefiere a vaselor, ci se poate contribui la reducerea unei ateroscleroze deja existentă. Rezultatele arată că pacienţii cu HTA ( hipertensiune arterială ) oscilantă sau esenţială, care prin terapia clasică reuşesc numai să-şi menţină starea de hipertensiune în limite acceptabile, pot în urma tratamentului inovator să revină la valorile tensionale normale şi să-şi păstreze aceste valori fără aport suplimentar de medicaţie.  
Dr. Cullmann, medicul german îndrăgostit de România şi de Curtea de Argeş
Dr. Cullmann este medic generalist  şi preşedintele de la Heart-Rescue-Foundation. Multe informaţii despre această instituţie se găsesc pe site-ul oficial chiar şi în limba romană http://www.heart-rescuefoundation.ch/index_romana.html. Sediul principal al fundaţiei se află în Elveţia şi are puncte de lucru în Germania şi în curând şi în Bucureşti. Toţi cei care îl cunosc pe dr. Cullmann spun că este un om de o calitate morală deosebită, cu un adevărat simţ al respectului pentru jurământul lui Hipocrat, care îşi ajută semenii necondiţionat. Studiază de ceva timp limba romană, geografia şi istoria acestei ţări, şi se arată foarte interesat de orice aspect al vieţii românilor. Şi-a făcut mulţi prieteni din lumea politică şi din lumea artelor dintre care amintim doar câteva nume: Felicia Filip, Constantin Minculescu , etc. Proiectele sale de viitor cuprind construirea în România a unui centru medical complex întins pe aproximativ zece hectare de teren.
Iată aşadar că legătură de colaborare germano-romană, promovată  de Walter Stegner şi Anca Aron,  preluată acum de prietenii acestora, familia dr. Marin,  aduce din ce în ce mai multă speranţa şi valoare actului medical în Curtea de Argeş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email