Un derby pe viaţă şi pe moarte

 
În etapa viitoare a ligii secunde, echipele argeşene vor avea meciuri importante. Astfel, F.C. Internaţional Curtea de Argeş va juca în marele derby al etapei din liga a II a contra celor de la Unirea Alba Iulia, iar Dacia Mioveni se va deplasa la 

Câmpia Turzii pentru a înfrunta pe ultima clasată, Mechtel. Unirea Alba Iulia a remizat etapa trecută pe teren propriu cu U Cluj, rezultat ce constituie o mare surpriză, şi echipa antrenată de Adrian Falub ocupă locul trei cu 43 de puncte, cu două mai mult decât F.C. Internaţional Curtea de Argeş, care este pe patru. Pentru Dacia Mioveni partida de la Mechtel poate fi considerată accesibilă în obţinerea celor trei puncte, deoarece echipa gazdă se află pe ultimul loc cu numai 7 puncte acumulate în 23 de etape, fiind deja retrogradată. 

F.C. Internaţional Curtea de Argeş – Unirea Alba Iulia

„Încă nu suntem o echipă invincibilă”

Antrenorul principal Ştefan Stoica nu a putut participa la obişnuita conferinţă de presă, locul său fiind luat la întâlnirea cu ziariştii de „secundul” Nicolae Ungureanu. „Încă nu suntem o echipă invincibilă”, spunea Ungureanu referindu-se la meciul pierdut de Internaţional etapa trecută la ACU Arad. Condusă la pauză cu 2 – 0, echipa patronată de Benone Lazăr a redus din handicap în minutul 53 prin Constantinescu, după care a ratat patru ocazii uriaşe de gol, cu toate că evoluau încă din primul mitan cu un jucător mai puţin. „La Arad au fost mai multe condiţii care ne-au dezavantajat: terenul prea mic, presiunea spectatorilor, eliminarea prematură a lui Kone. Asta ne-a făcut să călcăm strâmb”, spunea Nae Ungureanu. 

Va lipsi Kone

Sâmbătă, F.C. Internaţional Curtea de Argeş va susţine marele derby al campionatului din liga secundă împotriva celor de la Unirea Alba Iulia. Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte care va stabili în mare măsură una din promovatele în liga I. „La acest meci avem mare nevoie de susţinerea publicului. Din păcate Kone este suspendat şi nu va putea juca”, mărturisea tehnicianul Interului. Partida va fi arbitrată de Mugurel Vădan din Bucureşti, ajutat la cele două linii de Eduard Ungureanu şi Florin Stănescu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email