Un copilaş de un an a ars de viu în pătuţ


Un copil de numai un an a ars de viu în casa părinţilor săi din Corbi. Nenorocirea s-a petrecut duminică seara, după ce locuinţa în care se aflau copiii familiei Muşat a luat foc. Cei doi copii, o fetiţă şi un băiat, erau singuri acasă, iar flăcările au fost observate prea târziu.
Duminică după amiază, Ştefania şi Dobrică Muşat au plecat la cumpărături şi i-au lăsat pe cei doi copii singuri acasă. În timp ce fetiţa în vârstă de patru ani se uita la televizor iar băieţelul de numai un an dormea liniştit în pătuţ, locuinţa a fost cuprinsă de flăcări. Speriată, copila a ieşit din casă. „Când m-am apropiat de ea, repeta foc, foc, foc… Atunci m-am dus să văd ce se întâmplă şi într-adevăr, interiorul casei era cuprins de flăcări”, a povestit  Valerică Petrescu, unul dintre vecinii familiei Muşat. Bărbatul a alertat imediat pompierii, însă pentru băieţelul cel mic nu a mai fost nimic de făcut. „L-am găsit în pătuţ… însă nu mai respira…”, a spus cu lacrimi în ochi, pompierul voluntar Constantin Bărboiu, din Corbi. Între timp, două autospeciale au sosit la faţa locului iar pompierii s-au chinuit minute în şir să stingă focul.
Când au ajuns acasă şi au văzut scenele de groază, cei doi părinţi au leşinat. Într-o clipă au rămas fără băiatul cel mic şi fără locuinţa pentru care au muncit o viaţă întreagă. Până vor reuşi să repare casa, soţii Muşat şi fetiţa lor stau la naşii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email