Un consilier acuză – „Toate semnele de circulaţie sunt acoperite de crengi!”

Consilierul Local PMP Dan Petrescu a sesizat că indicatoarele rutiere din oraş nu sunt vizibile. „Toate semnele de circulaţie cu oraşul, de la intrarea dinspre Râmnicu Vâlcea încoace, sunt pline de crengi”, a spus Petrescu la ultima şedinţă de Consiliu. Problema este că în unele intersecţii indicatoarele rutiere nu se văd din cauza ierbii prea înalte sau a gardului viu netuns şi crescut foarte mult. La şedinţă a fost prezent şi directorul Serviciului Public de Gospodărie Comunală, Ioan Ghiţă, care a spus că va rezolva problema. Nu doar semnele de circulaţie reprezintă o problemă, însă, la intrările în oraş.

„Intrările în oraş sunt distruse”, le-a spus colegilor din Consiliul Local liberalul Doru Georgescu încă din 2019. Acesta a cerut administraţiei locale să ia măsuri şi în 2018, când a vorbit mai ales despre intrarea dinspre Piteşti, totdeauna plină de gropi. Drept este că Serviciul Public de Gospodărie  Comunală (SPGC) le-a astupat la un moment dat, dar au reapărut, parcă şi mai mari, acum.

Cei care vin de la Piteşti  la Curtea de Argeş şi nu ştiu cum este şoseaua fix lângă indicatorul care arată că a ajuns în oraş riscă o pană serioasă. Gropile sunt mari şi multe, şi apar inevitabil în fiecare primăvară şi toamnă, în ciuda cârpelilor celor de la SPGC. Aşa se întâmplă de altfel pe multe dintre străzile centrale şi nu numai, acolo unde  gropile sunt extrem de dese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email