Un concurs s-a terminat, urmează altul! Cel mai frumos copil din Argeş a fost premiat!


Ieri, Interes Argeşean a premiat participanţii la concursul Cel mai frumos copil din Argeş. Câştigător a fost desemnat Andrei Mihai Savu, Andrei Sorescu a fost desemnat Cel mai popular copil din Argeş, iar locurile doi şi trei au fost ocupate de Daria Christiana Marin şi de Alexandru Mihai Creţu.
Festivitatea de premiere a avut loc în cadrul manifestărilor organizate de Clubul Copiilor cu ocazia Zilei de 1 iunie.  Sute de argeşeni au luat parte la festivitatea noastră, iar copiii au fost încântaţi de premii – tricouri inscripţionate, dulciuri, jucării, ochelari de soare, etc.
Aceasta a fost prima ediţie a concursului,  pentru că  Interes Argeşean îşi ţine promisiunile, iar la anul va avea loc o a doua ediţie, la care sunt aşteptaţi toţi copiii din Argeş. Pentru un părinte, copilul lui e cel mai frumos. Poza apărută în ziar este  însă o amintire deosebită, pentru toată viaţa. Vă mulţumim dumneavoastră, cititorilor noştri, că ne-aţi fost alături şi la acest concurs, şi vă promitem că vom fi şi noi, pe mai departe, alături de dumneavoastră. La bucurii, dar şi la necazuri, pentru că aşa se întâmplă într-o familie, iar noi suntem o familie. Nouă, celor de la Interes Argeşean, ne place să credem asta.

Interes Argeşean şi Agenţia Sol Turism AG vă trimit GRATIS la mare!

S-a terminat un concurs, dar vă provocăm la altul. Interes Argeşean şi Agenţia SolTurism AG vă trmit GRATIS la mare! Începând de mâine veţi găsi în ziarul nostru un talon de concurs, iar dacă îl completaţi şi îl aduceţi la redacţie, în august plecaţi la mare, o săptămână GRATIS. Nu rataţi ziarul nostru de mâine, şi veţi afla amănunte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email