Un cetăţean reclamă micşorarea trotuarului din zona Hidroelectrica. Ce spun autorităţile.

Strada Pompieri, aflată în centrul oraşului, între sediul Hidrocentrale şi casa de amanet, a fost închisă vreo două săptămâni, iar angajaţii Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC) au spart o parte din ea precum şi trotuarul, pe care l-au făcut mai mic. Mai mulţi cetăţeni s-au declarat nemulţumiţi de trotuarul de un metru şi s-au plâns pe reţelele de socializare de felul în care arată oraşul.

Iată ce a scris Andrei Florescu pe facebook. „Nu vin des acasă, însă din păcate de fiecare data văd ultimele grozăvenii care apăr în oraș. Ultima : un trotuar care deși era îngust, acum va avea fix un metru. Am și eu o întrebare simplă pentru cel/cei care se ocupă de această reabilitare. Chiar era nevoie de această micșorare de trotuar ? Chiar ne trebuia modificarea asta când la fiecare ploaie 1 Decembrie e inundată? Chiar ne trebuia așa ceva când sunt atâtea nereguli în oraș? Chiar e nevoie că locuitorii acestui oraș să înghită astfel de bălării ? Dar până când? Cu un amărât de pod de la mânăstire refăcut nu înseamnă că am rezolvat tot orașul. (…) Azi a murit a două oară Caragiale. De silă, de necaz, de disperare. Și unii dintre noi o dată cu el”

Directorul SPGC, Ioan Ghiţă, spune că lucrările de pe strada Pompieri vizează crearea unui sens de circulaţie. „Pentru cei care coboară de pe Bulevard pe strada 1 Decembrie, pe Pompieri, facem o bandă de mers, astfel încât să nu se mai formeze cozile de maşini care sunt acum, când cei care vor să facă la dreapta, pe 1 Decembrie, trebuie să stea în spatele celor care vor să facă la stânga”, a explicat Ioan Ghiţă ce se petrece acolo.

La fel a făcut SPGC lângă benzinăria Lukoil, unde a mai creat un sens de circulaţie pentru cei care merg spre Ivancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email