Un camion plin cu lemne a fost confiscat de jandarmi la Arefu

Cantitatea de 25,449 metri cubi lemn rotund molid si autocamionul folosit la transportul ilegal al acesteia au fost ridicate în vederea confiscării ieri, 09 august a.c., de către jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Arefu, potrivit Jandarmeriei Argeș.

Astfel, în jurul orei 10.30, jandarmii aflați în serviciul de patrulare pe raza localității Arefu, în zona Vidruța, s-au intersectat cu un autocamion care transporta material lemnos rotund, de esență molid.

În urma verificării transportului în aplicația SUMAL 2.0 CONTROL s-a constatat faptul ca acesta era avizat, însă, deși camionul se afla în mișcare, în aplicație figura cu statusul AVIZ-ÎNREGISTRARE.

În urma verificării avizului în format letric au observat ca acesta nu era ștampilat de către firma pentru care se efectua transportul.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit actele de sesizare cu privire la fapta de “transport de material lemnos fără documente de însoțire” , conform legii.

Atât materialul lemnos, cât si autocamionul folosit la transportul acestuia, împreuna cu documentele de constatare, au fost înaintate organelor competente în vederea efectuării cercetării penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email