Un bucureştean a făcut plăţi de pe cardul unui bărbat din Valea Iaşului

Un tânăr din Bucureşti a făcut mai multe plăţi de pe cardul unui bărbat din Valea Iaşului. Când acesta din urmă a văzut că i-au dispărut bani din cont, a blocat cardul şi a anunţat Poliţia. Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru că ar fi utilizat datele unui cont bancar al argeşeanului.

Marţi, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, și au reținut un tânăr de 18 ani, din București.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul zilei de 26 februarie 2022, cel în cauză ar fi efectuat mai multe tranzacții de pe un cont bancar al unui bărbat din comuna Valea Iașului, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.000 de lei.

Ulterior, persoană vătămată a observat lipsa nejustificată a unei sume de bani din contul bancar și a blocat cardul bancar.

Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 19 aprilie, polițiștii argeșeni, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale București, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat o percheziție la locuința tânărului în cauză, în urma căreia au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului, în după-amiaza zilei de 19 aprilie, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email