Un bărbat şi-a dat foc în faţa fiicei sale, în casă

Un bărbat în vârsă de 41 de ani, din localitatea Zigoneni şi-a dat foc chiar în faţa fiicei sale, care are doar 17 ani.  Se pare că Laurenţiu Gheorghe Ciucă a recurs la acest gest pentru că soţia sa, care este plecată la muncă în Italia, dorea să divorţeze. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a luat benzină din rezervorul unei drujbe, s-a stropit din cap până în picoare, apoi a intrat în casă unde şi-a dat foc cu o brichetă. „Am auzit strigăte de ajutor şi am ieşit afară să văd ce se întâmplă. Am văzut foc în casă la vecinii mei, dar nu mi-am dat seama ce se petrece. Am văzut un adidas arzând şi mi-am dat seama ce se întâmplă. Apoi l-au tras nişte oameni afară, dar murise deja”, spune Alexandrina B., vecina familiei.
„Mie mi-a zis că îşi dă foc, dar nu l-am crezut!”
Vecinii nu erau nici ei străini de situaţia existentă în familia victimei. Aceştia au spus că în ultima vreme bărbatul era foarte abătut, pentru că soţia sa dorea să se despartă de el. „Din ce am auzit şi eu, ştiu că era foarte supărat din cauză că soţia i-a spus că divorţează. Soţia este plecată la muncă şi el nu a rezistat”, spune o altă vecină. Bărbatul a ameninţat de nenumărate ori că se va sinucide, dar nimeni l-a crezut. „El a mai spus că se sinucide. Cred că datoriile pe care le avea la bănci l-au dus în această situaţie. Avea vreo trei rate. El muncea, avea serviciu, dar ratele erau foarte mari şi nu le mai putea plăti. Dacă nu pleca soţia, cred că o omora pe ea, pentru că acesta era planul lui. Voia să o omoare şi apoi să se sinucidă. Mie mi-a zis şi azi că îşi va da foc, dar nu l-am crezut”, spune Ion Donescu, socrul bărbatului, care a sosit în scurt timp la faţa locului. Laurenţiu Gheorghe Ciucă avea doi copii, o fată în vârstă de 17 ani şi un băiat de 20 de ani.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, agent Laura Folea, pompierii au reuşit să stingă incendiul, care cuprinsese mai multe obiecte de mobilier din locuinţă, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email