Un bărbat din Băiculeşti s-a spânzurat de ramura unui prun


Tragedie într-o familie din satul Valea lui Enache, comuna Băiculeşti. Un bărbat în vârstă de 49 de ani, tată a trei copii, a fost găsit spânzurat în grădina casei sale. Şocanta descoperire a făcut-o chiar fiica acestuia miercuri seara, în jurul orelor 19.30.

A doua oară a reuşit

Cu numai o oră înainte, bărbatul a mai încercat să se spânzure de o ţeavă din gospodărie, însă atunci fiica lui l-a găsit la timp şi i-a dat jos ştreangul de la gât. Ulterior, după o lungă discuţie între cei doi, bărbatul părea să se fi calmat, povesteşte fiica, aşa că amândoi s-au întors la treburile gospodăreşti, pe care le mai aveau de făcut prin curtea casei. După câteva zeci de minute, tatăl a dispărut din curte, fără ca fiica lui să sesizeze. La un moment dat, o vecină de lângă casă a strigat către fată că tatăl său face ceva în grădină. Când a mers să vadă ce se întâmplă, după ce a parcurs câţiva metri, fiica a avut parte de o imagine şocantă. Tatăl său, pe care tocmai îl salvase de la moarte, atârna în ştreang, de ramura unui prun. Îndurerată, fata şi-a anunţat fraţii şi poliţia din comună, de moartea tatălui. Soţia sinucigaşului a aflat oribila veste de la copiii săi, aceasta fiind plecată de ceva timp în străinătate la muncă.

Se îmbăta şi ameninţa că se omoară

Rudele şi vecinii bărbatului au povestit că acesta obişnuia de ceva vreme să bea alcool în exces, iar certurile cu el erau la ordinea zilei din cauza comportamentului său deviant. De fiecare dată când se îmbăta ameninţa că se omoară. Mai mult, în ultimele luni a încercat de mai multe ori să se spânzure, însă a fost salvat de fiecare dată de unul dintre fiii lui.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din localitate, dar şi o echipă operativă de la Curtea de Argeş. Sinucigaşul nu a lăsat niciun bilet în care să îşi explice gestul necugetat. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că bărbatul nu prezenta urme de violenţă pe corp, în afara celor lăsate de ştreang. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Municipal pentru necropsie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email