Un bărbat a murit muncind la casa lui de vacanţă

Sâmbătă seara, o dramă a cutremurat locuitorii din satul Zărneşti, comuna Mălureni. Un bărbat de doar 41 de ani a murit electrocutat, în timp ce lucra la propria casă de vacanţă.
Laurenţiu Ştefan locuia în Bucureşti, însă începuse să îşi facă o căsuţă la ţară, unde să se retragă vara cu familia. Visul oricărui om la vârstă mijlocie: o căsuţă, o curte frumoasă, un grătar vara, pe răcoarea serii. Din nefericire, visul lui Laurenţiu Ştefan s-a spulberat în câteva secunde. Bărbatul se afla pentru câteva zile la Zărneşti şi lucra de zor la instalaţia electrică. Cum argeşenii se pricep la orice, şi Laurenţiu s-a băgat să îşi pună la punct ultimele detalii, fără vreun echipament de protecţie sau vreun specialist lângă el. Ceasul rău a făcut ca bărbatul să se electrocuteze. Nimeni nu a putut interveni în faţa morţii, iar omul a decedat pe loc. Cei care erau de faţă au încercat să-i acorde primul ajutor, dar a fost prea târziu.
Poliţia a fost anunţată şi a mers la faţa locului pentru cercetări. Lucrurile sunt simple şi tranşante: Laurenţiu Ştefan a murit electrocutat, din propria vină. Corpul bărbatului a fost dus la morgă, pentru necropsie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email