Un bărbat mort de beat, fără permis, cu o mașină furată, a provocat un accident

Un bărbat din Merișani a încălcat aproape toate regulile – a fost prins la volan, deși nu avea permis și nici nu avusese vreodată, mașina pe care o conducea era furată, a provocat un accident ușor, iar polițiștii au constatat că era beat mort, dar nu a vrut să-i fie recoltate probe biologice. Omul a fost reținut.

„În noaptea de 05 spre 06 septembrie a.c., în jurul orei 02:30, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 29 de ani, din Merișani, care a fost implicat într-un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale.
Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mult peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice.
Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliței Române a rezultat și că cel în cauză nu figurează ca deținător de permis de conducere.
De asemenea, din verificări a mai rezultat și că autoturismul pe care cel în cauză l-a condus fusese sustras, de pe raza comunei Mălureni.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
În ziua de 06 septembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine, 07 septembrie, să fie dispuse măsuri preventive”, informează IPJ Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email