Un bărbat din Mușătești și-a amenințat vecinul cu toporul și a vrut să-i incendieze mașina

În noaptea de 28 spre 29 martie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Sistemul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Musătești, un vecin ar fi încercat să dea foc unei prelate destinate pentru protecția unui autoturism, conform IPJ Argeș.

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, identificând la fața locului persoana bănuită, respectiv un bărbat de 56 de ani, din Mușătești, care a fost condus la sediul poliției, pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere și amenințare.

Din cercetări s-a stabilit că, pe fondul unei stări conflictuale, cel în cauză ar fi incendiat prelata destinată protecției unui autoturism, cu intenția de a incendia autoturismul, și l-ar fi amenințat cu un topor pe proprietarul acestuia.

În cursul nopții de 28 spre 29 martie a.c., după administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul de 56 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, conform sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email