Acuzat de tentativă de omor după ce i-a dat cu o sticlă în cap unui consătean apoi l-a înțepat cu cioburile

Un bărbat din Mușătești și-a lovit un consătean atât de tare cu o sticlă încât este acuzat de tentativă de omor.

”Duminică, în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri
de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală, produsă între doi bărbați, în localitatea Mușătești. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești au intervenit cu operativitate, stabilind că cele sesizate se confirmă.
Din cercetări s-a stabilit faptul că, în timp ce se aflau în fața unui magazin din localitate, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 39 de ani, din Mușătești, ar fi lovit un alt bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate, cu o sticlă în zona capului, iar ulterior ar fi continuat să îl lovească, cu același obiect contondent, spart, în mai multe zone ale corpului, provocându-i leziuni traumatice.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, cercetările fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.
După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.
În ziua de 24 aprilie a.c., acesta a fost prezentat în fața instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar Tribunalul Argeș a dispus cercetarea sub măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, transmite IPJ Argeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email