Un bărbat din Mălureni a fost reținut de polițiști după ce i-a furat unui tânăr 50 de lei

Un bărbat din Mălureni i-a furat unui tânăr 50 de lei, când acesta mergea cu mașina, spun polițiștii.

„În ziua de 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal, înregistrat, inițial, cu autor necunoscut, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au reținut un bărbat, de 30 de ani, din Mălureni.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în ziua de 05 ianuarie a.c., în jurul orei 17:30, bărbatul ar fi deposedat, prin acte de violență, de suma de 50 de lei, un tânăr de 20 de ani, care se deplasa cu autoturismul, pe raza municipiului Pitești.
În urma cercetărilor efectuate de polițiști, bărbatul a fost identificat și condus la audieri, cu sprijinul Secției de Poliție Rurală Domnești.
În ziua de 11 ianuarie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul IPJ Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email