Un bărbat din Valea Iașului, beat și fără permis, a furat o mașină și s-a izbit cu ea de un parapet

În noaptea de 11 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, conducere fără drept și sub influența alcoolului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, și au reținut un bărbat de 24 de ani, din Valea Iașului, informează IPJ Argeș.
Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 11 septembrie a.c., în jurul orei 23.00, cel în cauză ar fi sustras un autoturism, neasigurat și cu cheile în contact, parcat pe raza municipiului Curtea de Argeș, pe care l-ar fi condus câțiva metri, până a lovit un parapet, fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența alcoolului.
Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie dispuse măsuri preventive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email