Un bărbat din Arefu a snopit în bătaie un muncitor care lucra la alimentarea cu apă

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Arefu, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, după ce a bătut un consătean. În urma loviturilor primite victima a fost internată în spital şi a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.
Potrivit rechizitoriului întocmit de anchetatori, conflictul a avut loc cu ceva timp în urmă în satul Căpăţâneni. C-tin B. împreună cu alţi doi bărbaţi se aflau în satul respectiv unde efectuau lucrări la o conductă de apă, care deservea mai multe gospodării din zonă. La un moment dat la faţa locului a sosit N.I., unul dintre proprietarii gospodăriilor branşate la conducta respectivă, împreună cu sora sa. Între acesta şi muncitorii care lucrau a izbucnit un conflict. Astfel, N.I. a început să îl înjure şi să îl ameninţe pe C-tin B., însă lucrurile nu s-au oprit aici, iar până la bătaie nu a mai fost decât un pas. În timp ce oamenii lucrau, N.I. l-a atacat pe C-tin B., care era aşezat pe marginea unui şanţ, şi i-a aplicat o lovitură puternică în zona feţei. Numaidecât bărbatul lovit s-a prăbuşit la pământ, moment în care N.I. a fost tras de-o parte de sora sa. Pentru că lovitura a fost destul de puternică şi bărbatul nu se simţea foarte bine, acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, unde a rămas internat la secţia de „Chirurgie”.
În urma investigaţiilor medicale s-a constatat că bărbatul a suferit mai multe traumatisme care au necesitat circa 8 – 9 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal. Pe parcursul cercetărilor efectuate de oamenii legii, N.I. s-a apărat şi a declarat că l-a lovit pe C-tin B. doar după ce acesta din urmă a sărit la el cu o lopată. Însă, ceilalţi martori care au asistat la cele întâmplate l-au contrazis pe N.I. şi spus că acesta nu a fost supus nici unei provocări.
În urma acestei altercaţii N.I. s-a ales cu dosar penal şi urmează să fie judecat pentru lovire sau alte violenţe. Totodată, acesta va suporta şi cheltuielile de judecată în valoare de 200 de lei. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email