Un bărbat de 73 de ani beat şi-a bătut soţia şi şi-a ameninţat nepoţii

Duminică, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost solicitați, prin numărul unic de urgenţă, 112, să intervină la o stare conflictuală între membrii unei familii de pe raza de competență.

După parcurgerea procedurilor specifice cazurilor de violență domestică, a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat de 73 de ani, din Curtea de Argeș, care și-ar fi agresat soția și și-ar fi amenințat nepoții.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, sub forma lovirii sau altor violențe și amenințare.

Duminică, în urma administrării probatoriului, polițiștii au stabilit că bărbatul de 73 de ani, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresat soția, de 72 de ani și, cu aceeași ocazie, și-ar fi amenințat nepoții.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email