Un bărbat de 53 de ani a încercat să violeze o fetiță de 13 ani

Un bărbat de 53 de ani,  acuzat că a încercat să violeze o minoră de 13 ani, a fost reținut de polițiști.

Pe 11 mai, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol și agresiune sexuală, și au reținut un bărbat de 53 de ani, din Leordeni.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii decembrie 2021, în timp ce se afla la domiciliul său, bărbatul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani, profitând de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința din cauza vârstei fragede, dar și prin constrângere fizică și psihică.

De asemenea, din luna decembrie 2021 și până în prezent, bărbatul ar fi manifestat, în repetate rânduri, acte de natură sexuală asupra minorei.

În ziua de 11 mai a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email