Un bărbat de 36 de ani a tâlhărit un bătrân de 80 de ani

Un bătrân de 80 de ani a fost jefuit de un bărbat de 36 de ani când încerca să intre în casă. Tâlharul i-a luat borseta în care bătrânul avea bani, documente și carduri. Tânărul a fost reținut de polițiști.

”Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 24 aprilie a.c., în jurul orei 14:00, un bărbat de 36 de ani, din Valea Mare Pravăț, ar fi smuls, de pe umărul unui bărbat de 80 de ani, care încerca să deschidă ușa apartamentului în care locuiește, în municipiul Câmpulung, o borsetă în care se aflau 4.000 de lei, documente personale și carduri, după care a fugit.
Borseta în cauză a fost găsită abandonată, pe o stradă din municipiul Câmpulung, din interiorul acesteia lipsind suma de bani pe care persoana vătămată a susținut că o avea. În urma activităților desfășurate de polițiști, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost identificat și condus la sediul poliției, pentru audieri. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de trimitere în judecată”, transmite IPJ Argeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email