Un bărbat de 31 de ani a încercat să violeze o femeie de 61 de ani la Brăduleţ

Un bărbat de 31 de ani, care a încercat să violeze o femeie de 61 de ani, a fost reţinut duminică de poliţiştii din Curtea de Argeş.

Sâmbătă, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol, şi au reţinut un bărbat de 31 de ani, din comuna Brăduleț, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Argeş.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 18 septembrie, bărbatul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale, folosind forța fizică, cu o femeie de 61 de ani, din aceeași localitate. Tânărul a fost la muncă la familia femeii, iar seara s-au aşezat cu toţii la masă. Soţul acesteia a trimis-o în beci, să mai ia de băut, iar el a plecat la treabă, prin grădină. Bărbatul de 31 de ani s-a dus după femeie şi a lovit-o, încercând să o violeze, dar nu a reuşit şi a fugit, spun poliţiştii. Victima s-a prezentat a doua zi la Poliţie şi a făcut plângere.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email