Un bărbat a intrat în casă peste o femeie, a agresat-o, apoi i-a furat 15500 de lei

Luni, 19 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, unei femei din localitatea
Ștefănești, i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani, de către un bărbat necunoscut, pe care l-a surprins în locuință, informează IPJ Argeș.
„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, din verificări au constatat faptul că, în cursul zilei de 19 februarie a.c., în jurul orei 13:30, un bărbat ar fi pătruns în locuința unei femei din Ștefănești, și, folosind acte de violență, ar fi sustras, dintr-o geantă aflată într-un dulap, suma de aproximativ 15.500 de lei, după care ar fi fugit într-o direcție necunoscută.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
În urma cercetărilor efectuate de polițiști, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, de 27 de ani, din Stolnici, a fost identificat, condus la audieri și, după administrarea probatoriului, reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.
În cursul zilei de astăzi, 20 februarie, urmează ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul IPJ Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email