Un bărbat a dat foc casei după ce soţia l-a ameninţat că divorţează

Un incendiu puternic a izbucnit joi seara la o casă de pe strada Groape din Curtea de Argeş. La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD cu o ambulanță. Când au ajuns pompierii ardea acoperișul unei anexe gospodărești, iar incendiul a fost localizat fără probleme şi lichidat în aporximativ o oră. Paramedicii SMURD au monitorizat o femeie 54 ani, care a avut un atac de panică, dar nu a fost nevoie să fie transportată la spital.

A ars acoperișul anexei pe aproximativ 30 mp, o tonă de fân și tavanul acesteia. Din interior, pompierii au reușit sa evacueze lemnele de foc.
Militarii au acționat pentru localizarea flăcărilor, reușind să împiedice propagarea lor la vecinătăți.
Incendiul ar fi fost anunțat la 112 de către vecini.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiul este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului, conform ISU Argeş.

Poliţiştii din Curtea de Argeş au stabilit că piromanul care a dat foc este soţul femeii care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul se cam apucase de băut, iar soţia lui l-a ameninţat că divorţează. După mai multe zile de conflicte între cei doi, joi seara scandalul a ajuns la apogeu, iar soţul a decis că dacă e să divorţeze nu mai trebuie să rămână nimic şi a dat foc casei. Poliţiştii l-au reţinut iar astăzi vor solicita mandat de arestare pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email