Un băiat de 16 ani, bătut de alți minori într-un autobuz

Un minor a fost bătut vineri seara într-un autobuz de alți trei, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani.  Băiatul bătut a ajuns la spital, iar părinții agresorilor au fost amendați.

!În seara zilei de 13 ianuarie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală care ar fi avut loc într-un mijloc de transport în comun.

La fața locului au intervenit polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care au identificat pe cei implicați.

Din primele verificări s-a stabilit că un minor, de 16 ani, ar fi fost agresat de alți minori, cu vârste între 16 și 12 ani, toți cei implicați fiind dintr-o localitate limitrofă față de municipiul Pitești.

Minorul agresat s-a deplasat la o unitate medicală, iar ulterior, acestuia i-a fost adus la cunoștință, în prezența unui părinte, faptul că are dreptul să depună plângere prealabilă sub aspectul săvârşirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, conform art. 193 din Codul Penal, precum și termenul pentru introducerea plângerii prealabile.

De asemenea, tot în cursul serii, părinții celorlalți 4 minori implicați au fost invitați la sediul poliției. În urma verificărilor, aceștia au fost sancționați contravențional ca urmare a nesupravegherii minorilor, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 1.400 de lei”, informează IPJ Argeș.

De asemenea, față de cei 4 minori a fost dispusă amprentarea și fotografierea, în vederea introducerii în bazele de date ale Poliției, precizează polițiștii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email