Un avocat şi un poliţist, reţinuţi de DNA

Mai multe persoane din Curtea de Argeş şi Piteşti, printre care un avocat şi un fost poliţist, au fost reţinute ieri de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Piteşti, în urma unor dezvăluiri făcute de un om de afaceri. Cu toţii sunt cercetaţi  în legătură cu fapte de şantaj şi cămătărie.

Un poliţist este acuzat de luare de mită

Omul de afaceri argeşean a spus procurorilor că a oferit 7.000 de euro unui poliţist  prin intermediul unui avocat. Se pare că bărbatul a accidentat mortal o persoană şi a oferit banii unui poliţist pentru a scăpa cu basma curată din acest caz. La finalul audierilor fostul poliţist Marius Mazilu a ieşit încătuşat din sediul DNA Piteşti. Acesta şi-a dat demisia din poliţie în urmă cu un an şi va petrece următoarele 24 de ore în arestul IJP Argeş.

O altă persoană a fost arestată pentru privare de libertate

De asemenea, omul de afaceri a reclamat faptul că a fost sechestrat pentru că nu a restituit la timp banii împrumutaţi sub formă de camătă. Bărbatul le-a spus procurorilor că a împrumutat 42.000 de euro de la un cămătar şi a fost privat de libertate pentru că nu a înapoiat suma la timp. După alte audieri, procurorii anticorupţie au emis mandat de reţinere pe numele unuia dintre inculpaţi. Bărbatul a fost dus în arestul IPJ Argeş, sub acuzaţia de privare de libertate.
Ieri de dimineaţă, zeci de mascaţi au descins într-o locuinţă ANL din Curtea de Argeş. Se pare că că şi acesta a fost dus la Piteşti, pentru audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email