Un argeșean voia să vândă o armă și 37 de cartușe

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș s-au sesizat, din oficiu, ca urmare a faptului că un bărbat ar fi oferit, spre vânzare, o armă neletală, supusă autorizării, potrivit IPJ Argeș.

Astfel, în dimineața zilei de 09 august a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Mihăești, la locuința unui bărbat de 25 de ani, care ar fi deținut o armă neletală, pentru care nu avea autorizare.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă neletală, supusă autorizării și 37 de cartușe. O persoană a fost condusă la sediul poliției pentru audieri.

În continuare se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun, conform sursei citate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email