Un argeşean are 120 de milioane datorie la Aquaterm

Argeşenii reuşesc din ce în ce mai greu să plătească în fiecare lună facturile la utilităţi. Fie că este vorba de factura pentru energia electrică sau cea pentru apa consumată, abonaţii reuşesc cu greu să le achite la timp, iar din această cauză în numai câteva luni de zile au acumulat datorii uriaşe. Oamenii spun că în ciuda eforturilor financiare pe care le fac le este practic imposibil să plătească datoriile. Salariile şi pensiile mici ori indemnizaţiile de şomaj nu sunt suficiente pentru a acoperi cheltuielile lunare ale argeşenilor.

 

Topul restanţierilor
Spre exemplu, societatea Aquaterm, care furnizează utilităţile în municipiul nostru, avea de recuperat la sfârşitul lunii trecute sume importante de bani de la persoanele care locuiesc în apartamentele închiriate de Primărie din fondul locativ de stat.
Astfel, de la doar 9 abonaţi, Aquaterm-ul mai are de recuperat în acest moment suma de 59.873 lei. Mai mult decât, datoriile au crescut semnificativ în ultima vreme, unii dintre abonaţi având datorii record. Astfel, în topul datornicilor se regăsesc Cristian Muraru, care locuieşte pe strada Unirii, cu o datorie de 12.000 de lei, Valentin Biudaşcu, bulevardul Basarabilor, care are de achitat 11.054 lei, Elena Dragoş, strada Valea Iaşului, cu o datorie de 7.450 lei, Barbu Zinca, de pe strada Episcop Nichita, cu suma de 6.950 lei şi Mariana Voicilă, care locuieşte pe strada Victoriei, cu suma de 5.840 lei. Pe lista datornicilor mai figurează Bădiţa Bădăran, care are de plătit 4.095 lei, Niculina Nuţă, cu o datorie de 5.754 lei, Gheorghe Şerbănescu, care locuieşte pe strada Cuza Vodă, cu o restanţă în valoare de 2.030 lei şi Maria Floca cu o datorie de 4.700 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email