UN ANTREPRENOR PE SĂPTĂMÂNĂ – astăzi Marian Săvulescu

În fiecare săptămână aducem în fața dumneavoastră un antreprenor, unul de-al nostru care a reușit să pună pe picioare și să mențină o afacere în Curtea de Argeș sau în zonă. Cu multe eforturi, cu riscuri mari, cu nopți nedormite și muncă până la epuizare, un antreprenor care a reușit. Rubrica este scrisă și susținută de de Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș. Astăzi despre Marian Săvulescu.

“Cea mai tânăra angajată a mea are 72 de ani!! Este o meserie care se pierde, nu mai sunt tineri care să vrea să învețe să împletească coșuri de nuiele” îmi spune dl. Marian Săvulescu din comuna Recea, județul Argeș.

Împreună cu soția sa, nea Marian participă la târguri în județ și are un magazin permanent în Domnești, unde sunt expuse coșurile de nuiele făcute cu multă migală.”Noi facem coșuri de calitate, cu modele deosebite și este necesar mult timp să înveți tehnica de împletire” adăuga nea Marian. Sunt zeci de produse și modele: tăvițe, lădițe, cutii, fotolii, scaune, pătuțuri de copii, mese, etajere, coșuri pentru cadouri, pentru flori, pentru cumpărături, pentru animale, pentru diferite evenimente.

Susținerea antreprenorilor locali este crucială pentru dezvoltarea economiei locale și a forței de muncă.

Mult succes în continuare !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email